Forretningstjek

akon logo

En del af AKON AS

square facebook 128x128linkedin 128x128

Forretningstjek

Som leder af en virksomhed kan ens forretningsmodel blive overskygget af uforudsete udfordringer. Når hverdagen går sin gang, tager de daglige driftopgaver over, og pludselig kan man befinde sig i en uønsket situation. En situation, hvor man har mistet overblik over de fremtidige mål, og hvor ens konkurrenter har vundet markedsandel. I AKON tilbyder vi et forretningstjek, der kan indebære:

Forretningsudviklingsmodel 

Klarlægning af dine fremtidige mål.

Det handler ikke om at skabe en 10årig strategi, men om metoden ”at lægge en strategi”. Metoden skal være med til at skabe de muligheder, man som leder gerne vil have, at virksomheden opnår. Ved at se på de fremtidige mål skaber man en retningslinje for sine medarbejdere, og det giver en klar kommunikation til kunderne om, hvor virksomheden er på vej hen.

 

Klarlægning af strategier og handleplaner for de ønskede mål.

Det handler om at få sat handlinger i spil. I AKON møder vi mange ledere der har en forestilling om, hvad fremtiden byder på, men som mangler strategi og struktur i opgaverne. I AKON er vi med til at skabe en proces, hvor handleplanerne bliver en aktiv del i hverdagen. Dette er både til gavn for medarbejderne og for kunderne, specielt fordi det viser, der sker noget i virksomheden.

 

Klarlægning af jeres strategiske position.

I AKON ved vi, hvor vigtigt det er at kende sine omgivelser. Ved at være bevidst om sine omgivelser, kan det være med til at minimere risikoen for at miste sin konkurrencedygtighed.

Download pjecen "Tjekliste store virksomheder"

Download pjecen "Tjeklliste små og mellemstore virksomheder"

AKON AS

Holstebro
Bjerregårdsvej 2
7500 Holstebro

Åbningstider

mandag-torsdag kl. 8-15.30
fredag kl. 8-14

etiskkodeks

codeofcare logo

Denne side benytter sig af cookies: Læs mere