Lederteam udvikling

akon logo

En del af AKON AS

square facebook 128x128linkedin 128x128

Lederteam udvikling

AKON kan være med til at udvikle effektive lederteams gennem regelmæssig sparring og coaching til både den enkelte leder og til teamet. Da ledelse er noget I skaber sammen, anvender vi blandt andet personligheds- og teamprofiler som hjælpemidler til skabe gensidig forståelse og til at udvikle individets og teamets styrker. (F.eks. JBTA, Team diamenten)
Vi ønsker at hjælpe jer med; Jeres interne kommunikation og teamwork, afdækning af den fælles ledelsesopgave, afstemning af forventninger i forholdt til roller og organisering samt udarbejdelse af fælles ledelsesgrundlag.

 

Succes kræver velfungerende lederteams

I dagens konkurrence prægede marked er organisationens succes afhængig af blandt andet god ledelse og teamwork. Hvis vi kombinerer disse og udvikler velfungerende lederteams ender vi med konkurrence dygtige og effektive organisationer. Målet med et lederteam udviklingsforløb er bedre møder og beslutninger, øget relationel koordinering, håndtering af konflikter på en konstruktiv måde, bedre performance og et generelt tættere samarbejde.
Selv de bedste ledere har brug for et lederteam med kompetente og passionerede individer, som sammen kan skabe en sund organisation. Nogle af det der kan hjælpe er:

  • Afklaring af en gruppes vision og retning
  • Arbejde som en samskabende enhed frem for som flere adskilte individer
  • Etablering af ansvarlighed i teamet
  • Brug af hinandens styrker, kompetencer og erfaring til organisations bedste
  • Udvikle strukturer og processer der faciliteter effektive lederteams.

AKON AS

Holstebro
Bjerregårdsvej 2
7500 Holstebro

Åbningstider

mandag-torsdag kl. 8-15.30
fredag kl. 8-14

etiskkodeks

codeofcare logo

Denne side benytter sig af cookies: Læs mere