Nyheder

akon logo

En del af AKON AS

square facebook 128x128linkedin 128x128

Fremtidens konsulentydelser udvikles i Jylland

Virksomhederne i Danmark er udfordrede, de skal navigere i et marked som bliver tiltagende mere globaliseret, digitaliseret og fokuseret på omkostningsreduktion. AKON A/S har derfor i et samarbejde med Aarhus universitet og Syddansk universitet påbegyndt på samarbejde der er finansieret via Innovationsfonden, med det fokus at udvikle fremtidens konsulentydelser så AKON A/S kan opnå en unik konkurrencefordel i fremtidens marked til gavn for sine kunder.

AKON A/S har lige fået godkendt sit innovationsprojekt ”Konsulentydelser i et scenarioperspektiv” af Innovationsfonden. Projektet har til formål at udvikle fremtidens konsulentydelser og orienterer sig imod, via arbejdet med forskellige scenarier, hvordan fremtidens mere komplekse marked skal imødekommes. I projektet indgår René Rohrbeck, Professor ved Aarhus universitet, René Chester Goduscheit, associeret professor ved Syddansk universitet og Christina Bidmon som er ved at lave sin Phd. ved Aarhus universitet.

”Vi ser meget frem til at arbejde med projektet i den kommende tid, og der er ingen tvivl om at projektet vil betyde en enestående mulighed for at AKON kan udvikle fremtidens konsulentydelser sammen med to forskellige universiteter” fortæller Direktør Ingrid Brunebjerg AKON A/S ” Vi har arbejdet intensivt på at koble kundernes forretning sammen med medarbejdernes trivsel. I vores perspektiv er det essentielt at det at drive en god og effektiv forretning ikke kan afkobles fra et fokus på medarbejdernes trivsel. De aktuelle samfundsmæssige og organisatoriske forandringer har gjort at vi kan se at det er nødvendigt at supplere vores eksisterende fokus med en scenarietænkning om fremtiden”

AKON´s projekt ”Konsulentbranchen i fremtiden” bliver opsat i forskellige fremtidsscenarier. Som projektet bevæger sig frem udvælges et af de forskellige scenarier og deraf skabt et mere konkretiseret fremtidsscenarie. Scenariet skal være med til at give en bedre konkurrenceevne i fremtiden og være med til at understøtte AKON´s strategiske beslutninger.

Download pressemeddelelse: Fremtidens konsulentydelser udvikles i Jylland

Fakta:
Innovationsfonden

Innovationsfonden uddeler hvert år midler til nye initiativer, som skaber vækst og arbejdspladser gennem viden. Innovationsfonden er en investering virksomhed der hjælper andre virksomheder med at påbegynde nye udviklingsprojekter. Virksomheder kan søge økonomisk støtte op til 5mio. kr. og projektet kan vare op til 3år.

www.innovationsfonden.dk

AKON AS

Holstebro
Bjerregårdsvej 2
7500 Holstebro

Åbningstider

mandag-torsdag kl. 8-15.30
fredag kl. 8-14

etiskkodeks

codeofcare logo

Denne side benytter sig af cookies: Læs mere